01:52
Обласний етап Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!», 2017р.

Згідно з планом всеукраїнських і міжнародних очно-заочних масових заходів з учнівською та студентською молоддю Міністерства освіти і науки України, з метою формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному та культурному житті країни, розвитку пізнавальних процесів у дітей, формування екологічної культури у 2017 році проходив обласний етап Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!».

В обласному етапі конкурсу взяли участь учнівські та педагогічні колективи 73 навчальних закладів області. На конкурс було представлено понад 400 фоторобіт за трьома віковими категоріями у номінаціях: «Портрет (репортажний)», «Пейзаж», «Фото тварин», «Фото рослин», «Натюрморт», «Жанрове фото», «Позажанрове фото та експериментальне фото (застосування програми Аdobе Рhotoshop)».

На конкурсі були представлені роботи вихованців фізкультурно-спортивного гуртка спортивного орієнтування "Азимут" Сумського районного Будинку дітей та юнацтва на базі Великочернеччинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Сумської районної ради Сумської області.

За підсумками журі у віковій категорії 15-18 років, номінація «Портрет (репортажний)» І місце зайняв Гирявенко Дмитрій, вихованець Сумського районного Будинку дітей та юнацтва, учень 11 класу Великочернеччинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Сумської районної ради Сумської області (керівник Котькало Олексій Володимирович).

У віковій категорії 15-18 років, номінація "Фото рослин", ІІ місце посіла Саранчук Анастасія, вихованка Сумського районного Будинку дітей та юнацтва, учениця 9 класу Великочернеччинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Сумської районної ради Сумської області (керівник Котькало Євгенія Сергіївна).

У віковій категорії 15-18 років, номінація "Жанрове фото", ІІ місце посіла знову Саранчук Анастасія, вихованка Сумського районного Будинку дітей та юнацтва, учениця 9 класу Великочернеччинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Сумської районної ради Сумської області (керівник Котькало Євгенія Сергіївна).

Роботи призерів подано нижче:

  

Переглядів: 466 | Додав: Євгешка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar