20:36
Засідання районної школи "Лідер" 2015р.

01 квітня 2015 року Сумський районний Будинок дітей та юнацтва розпочав канікули з цікавого й корисного заходу -засідання районної школи «Лідер».

Косівщинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Лесі Українки гостинно прийняла 52 учнів, представників учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів району.

Захід розпочався виступом педагогів Нижньосироватської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Бориса Грінченка Токар Н.М.  та Чуяшенко Т.М., які є кураторами проекту «Школа, дружня до дитини», над яким навчальний заклад працює з 2013 року.

Засідання Школи відбулося у незвичному форматі, адже його проводили учні Нижньосироватської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Бориса Грінченка по інтерактивній виставці «Маршрут Безпеки» в рамках проекту «Школа, дружня до дитини».

«Маршрут Безпеки» - це сучасний комунікативний інструмент із питань репродуктивного здоров’я, який безпосередньо націлений на профілактику ВІЛ/СНІДу та ІПСШ.

Діти  із захопленням  працювали на станціях «Маршруту Безпеки» й залишили такі схвальні відгуки:

  • Заняття було цікавим. Дізналися багато нового. Враження від «Маршруту» чудове.

  • На «Маршруті Безпеки» було цікаво. Продовжуйте й далі так. Успіху всім вам.

  • Сподобалося працювати на «Маршруті Безпеки». Спілкування було доброзичливим та комфортним.

Учням та кураторам «Маршруту Безпеки» дякуємо за проведений захід, учасникам школи «Лідер»  -  за активність, згуртованість та співпрацю.

Усім учасникам бажаємо творчих успіхів, подальшого розвитку, наснаги та здоров’я.

 

Переглядів: 340 | Додав: Євгешка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar