11 квітня 2018 року Котькало Є.С., методист СР БДЮ, та Бібік Л.І., керівник гуртка СР БДЮ на базі Стецьківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Сумської районної ради Сумської області взяли участь в обласному семінарі-практикумі щодо організації та проведення обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Семінар був досить змістовним, інформаційно наповненим. Тепер наше завдання - максимально адаптувати умови районного етапу до умов проведення заходу в області, провести змагання в Сумському районі, визначити й відрядити на участь команду, яка б гідно представила Сумщину (район). На жаль, у короткі терміни не все вдасться змінити згідно "свіжих" та дійсно доречних роз"яснень, однак ми сподіваємося на активну підготовку команд, їх патріотичний дух та бажання реалізувати свої з ... Читать дальше »

Переглядів: 258 | Додав: Євгешка | Дата: 02.05.2018 | Коментарі (0)

3 квітня у великому залі РДА відбулася робоча нарада керівників фізкультурно-спортивних гуртків. На порядку денному були питання щодо організації та проведення районного туристичного зльоту, ІІІ етапу Чемпіонату Сумського району зі спортивного орієнтування, Чемпіонату Сумського району з водного туризму. 
Спільними домовленостями було прийнято такі попередні рішення:
4 травня провести ІІІ етап Чемпіонату Сумського району зі спортивного орієнтування (район Баранівки) - естафета трійками; за результатами підвести підсумки Чемпіонату 2017-2018 н.р.;
7 травня організувати колективне планування та підготовку території змагань до районного туристичного зльоту в с. Северинівка;
11-12 травня провести Чемпіонат Сумського району з водного туризму на базі ОЗ Великочернеччинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Сумської р ... Читать дальше »

Переглядів: 273 | Додав: Євгешка | Дата: 02.05.2018 | Коментарі (0)