20:57
Повідомлення

03 вересня 2015 року у великому залі РДА відбулася нарада керівників гуртків Сумського районного Будинку дітей та юнацтва з питань організації навчально-виховного процесу у 2015-2016 році. Коротенко Олена Миколаївна, директор закладу, привітала всіх присутніх з початком робочих днів, подякувала за сумлінну співпрацю та результативність за підсумками минулого навчального року. Методисти районного позашкілля, Шищенко Наталія Миколаївна та Котькало Євгенія Сергіївна, ознайомили колег з рекомендаціями МОН України щодо проведення занять гуртків,  озвучили досягнення вихованців закладу та їх керівників у різних конкурсах, чемпіонатах, змаганнях, фестивалях, виставках тощо.

У цей же день розпочали свою роботу творчі групи керівників гуртків, де, спільно з директором та методистами, було обговорено план заходів та місце їх проведення у 2015-2016 навчальному році, визначено основні завдання на перспективу роботи позашкілля. 

Керівники гуртків отримали консультації, рекомендації та поради щодо виконання навчальних програм, впровадження національно-патріотичного виховання в освітній процес. Методисти Будинку дітей та юнацтва врахували побажання колег-педагогів.

Настановча співбесіда закінчилася побажаннями усіх гараздів у наступному навчальному році, як на роботі, так і в особистому житті.

 

 

Переглядів: 324 | Додав: Євгешка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar