02:13
Школа народних ремесел

Школа народних ремесел

17–18 травня 2017 року в обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю було проведено залікову сесію обласної школи народних ремесел для вихованців позашкільних навчальних закладів області.

Вихованці Сумського районного Будинку дітей та юнацтва пройшли курс навчання за програмою обласної школи народних ремесел «Народні ремесла Слобожанщини», оволоділи основами створення хатніх оберегів, сувенірів у техніці ручного ткацтва.

Слухачі школи навчилися виготовляти традиційну ляльку-мотанку, створювати вироби у техніці оригамі із тканини, вивчили символіку у виробах народних ремесел.

Вихованки Світличної Наталії Леонідівни, керівника гуртка «Флористика та дизайн»,  Степаненко Юлія та Сахарова Анастасія, та вихованки Плескань Ольги Володимирівни, керівника гуртка «Художня вишивка», Провозьон Софія та Ковтуненко Аліна, успішно склали кваліфікаційні іспити та захистили творчі роботи.

$IMAGE1$

За підсумками навчання в школі 36 юних майстрів отримали посвідчення про позашкільну освіту.

Вихованки Лисенко Людмили Олександрівни, керівника гуртка «Креативне рукоділля»,  Люта Аліна та Чех Ірина, отримали свідоцтво про позашкільну освіту. Склали кваліфікаційні іспити та одержали такі оцінки з фахових дисциплін і навчальних курсів:

Захист творчої роботи - відмінно.

Народні ремесла Слобожанщини – добре.

Символіка у виробах народних ремесел – відмінно.

Так тримати!

Переглядів: 282 | Додав: Євгешка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar