01:50
Участь команди СР БДЮ у Чемпіонаті України зі спортивного туризму-2016р.

Улітку команда вихованців Сумського районного Будинку дітей та юнацтва у складі Пилипчука Олександра, Ткаченко Олени, Гирявенка Дмитрія, Васільєва Олександра - вихованців фізкультурно-спортивного гуртка БДЮ на базі Великочернеччинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Сумської районної ради Сумської області (тренер - Котькало Олексій Володимирович); Лазаренко Дар"ї та Лядського Богдана - вихованців фізкультурно-спортивного гуртка БДЮ на базі Червоненської ЗОШ І-ІІІ ступенів (тренер - Лазаренко Олександр Олексійович); Супрун Євгенії - вихованки фізкультурно-спортивного гуртка БДЮ на базі Бездрицької ЗОШ І-ІІІ ступенів (тренер - Гомоля Дмитро Олександрович) взяла участь у 45-ому Чемпіонаті України серед юнаків з піщохідного туризму.

  

Захід відбувався з 10 пл 15 липня 2016 року у мальовничому місці поблизу села Новий Мізунь Долинського району Івано-Франківської області та проводився Українським державним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді та Івано-Франківським обласним державним  центром туризму і краєзнавства учнівської молоді за сприяння Міністерства освіти і науки України.

На офіційному відкритті всеукраїнських змагань учасників вітали  директор Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Савченко Н.В, директор Івано-Франківського обласного державного  центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Косило М.Ю., директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації Кімакович В.Є., голова Долинської районної державної адміністрації Мазур Ю.Й., начальник управління освіти, молоді та спорту Долинської районної державної адміністрації Сподар В.С.

Участь у змаганнях взяли 178 спортсменів - представники 23 команд від областей України (крім Луганської, Київської та Одеської), м. Київ та Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді. 

 До суддівства було залучено 75 суддів вищих суддівських категорій з усієї України. 

Чемпіонат проводились на дистанціях ІІІ –ІV класу відповідно до чинних Правил змагань зі спортивного туризму. Команди змагалися на дистанціях «Крос-похід», «Смуга перешкод» (командні змагання), «Смуга перешкод» (особисто-командні змагання).

   

Наша команда достойно брала участь у змаганнях, однак брак досвіду та належних тренувань були не нам на користь, а тому результати участі є низькими. Однак, склад команди практично залишається незмінним, звідси, юні спортсмени зможуть показати свої вміння та знання наступного разу.

Крім того, учасники команди ознайомилися з місцевими краєвидами, отримали максимум задоволення від спілкування, знайшли нових друзів.

 

Не менш цікавою була й прогулянка столицею на зворотньому шляху до дому.

 

Гомоля Дмитро Олександрович на високому рівні впорався з обов"язками судді на дистанціях та отримав довідку про суддівство.

Щира подяка керівникам гуртків - Котькалу О.В., Лазаренку О.О., Гомолі Д.О. за підготовку команди до участі у Чемпіонаті. Слова вдячності самим вихованцям та їхнім батькам за проявлену ініціативу, працелюбство та участь у змаганнях.

Переглядів: 332 | Додав: Євгешка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar