22:15
Виставка робіт вихованців Сумського районного Будинку дітей та юнацтва до Дня району

Уже вдруге Сумський районний Будинок дітей та юнацтва  організовує в холі академічного театру драми та музичної комедії ім. М.С. Щепкіна виставку до Дня народження Сумського району (8 квітня 2017 року).

Дуже приємно, що роботи вихованців нашого закладу набули популярності, особливо серед жіночої аудиторії.

 

На показі були представлені експонати картин з бісеру, стрічок, батику; вишиті в різних техніках серветки та рушники; жіночі прикраси, вироби з квітів та деревини.

Умільці позашкільних закладів Сумського району показали свій талант та вправність.

  

На заключному концерті районного фестивалю народної творчості «Хліборобська пісня-2017» показали свої кращі номери різні колективи районних будинків Культури.

Хореографічні колективи Сумського районного Будинку дітей та юнацтва «Мрія», «Барви» та «Іскринка» також взяли активну участь у проведенні Святкового концерту.

На урочистому заході, безумовно, відчуття гордості викликало у нас визнання та нагородження Почесною грамотою районної ради нашої колеги, методиста Будинку дітей та юнацтва, Котькало Євгенії Сергіївни, як кращого вчителя року в Сумському районі.

Колектив БДЮ приєднується до щирих привітань і бажає Євгенії Сергіївні подальших перемог та професійних злетів на педагогічній ниві!

Переглядів: 298 | Додав: Євгешка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar