10:56
Районний туристичний збір-привал на базі Підліснівської ЗОШ

28-30 листопада 2014 року на базі Підліснівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний туристичний збір-привал для учнів 5-6 класів. Участь у заході взяли 17 команд, з яких більшість - вихованці БДЮ Сумського району на базі навчальних закладів. У рамках збір-привалу було проведено перегляд відеофільмів на спортивно-туристську тематику, навчальні заняття зі спортивного орієнтування, в"язання вузлів, бухтування мотузки, навиків використання страхувальної системи, з організації роботи на етапах "Спуск", "Підйом". У підсумку заходу було проведено змагання на етапах "Спуск" та "Підйом".

За результатами змагань на етапі "Спуск" кращими були вихованці БДЮ на базі Северинівської ЗОШ (тренер Куценко Р.Л.) - І місце, вихованці БДЮ на базі Червоненської ЗОШ (тренер Лазаренко О.О.) - ІІ місце, вихованці БДЮ на базі Могрицького НВК (тренер Ступак О.М.) - ІІІ місце.

На етапі "Підйом" місця розподілилися: І місце - вихованці  БДЮ на базі Червоненської ЗОШ (тренер Лазаренко О.О.), ІІ місце - вихованці  БДЮ на базі Юнаківської ЗОШ (тренер Халіченко В.М.), ІІІ місце - вихованці  БДЮ на базі Великочернеччинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів (тренер Котькало О.В.). У загальному заліку переможцями змагань стали вихованці  БДЮ на базі Червоненської ЗОШ (тренер Лазаренко О.О.) - І місце,  вихованці БДЮ на базі Северинівської ЗОШ (тренер Куценко Р.Л.) - ІІ місце, вихованці  БДЮ на базі Великочернеччинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів (тренер Котькало О.В.) - ІІІ місце. Не можна не відмітити високий рівень підготовки команд Юнаківської ЗОШ, Могрицького НВК, Низівської ЗОШ. 

Переглядів: 370 | Додав: Євгешка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar