17:15
Ти зростеш, світ зросте із тобою, І замінять твій бісер перлини…
26 квітня 2018 року в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбувся щорічний обласний фестиваль «Веселка творчості», який проводиться з метою пропаганди кращих традицій та відродження української національної культури, залучення молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва.
Учасники заходу презентували свої досягнення з бісероплетіння і втілювали авторські задуми в життя.
У рамках фестивалю відбулася виставка творчих здобутків юних майстрів, які представили близько 450 виробів, виконаних у різних техніках: «Ткацтво бісером», «Вишивка бісером», «Плетіння бісером», «Плетіння з використанням дроту».
Четверо вихованців Сумського районного Будинку дітей та юнацтва з 55 учасників конкурсу показали високі результати і посіли почесні ІІ місця. Юні майстрині БДЮ отримали грамоти та цінні подарунки.
Вітаємо призерів: Шевченко Катерину (15 років), Зоренко Юлію (13 років), Курасову Валерію (13 років), Головань Катерину (10 років) та висловлюємо щиру подяку керівникам гуртків Антошенко Маргариті Юріївні та Лисенко Людмилі Олександрівні за належну підготовку вихованців.
Так тримати!
Переглядів: 256 | Додав: natysya03 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar