26 квітня 2018 року в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбувся щорічний обласний фестиваль «Веселка творчості», який проводиться з метою пропаганди кращих традицій та відродження української національної культури, залучення молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва.
Учасники заходу презентували свої досягнення з бісероплетіння і втілювали авторські задуми в життя.
У рамках фестивалю відбулася виставка творчих здобутків юних майстрів, які представили близько 450 виробів, виконаних у різних техніках: «Ткацтво бісером», «Вишивка бісером», «Плетіння бісером», «Плетіння з використанням дроту».
Четверо вихованців Сумського районного Будинку дітей та юнацтва з 55 учасників конкурсу показали високі результати і посіли почесні ІІ місця. Юні майстрині БДЮ отримали грамоти та цінні подарунки.
Вітаємо призерів: Шевченко Катерину (15 років), Зоренко Юлію (13 років), Курасову Валерію (13 ... Читать дальше »
Переглядів: 255 | Додав: natysya03 | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

Наш заклад - Сумський районний Будинок дітей та юнацтва вкотре пишається своїми випускниками і, сподіваємося, що майбутніми керівниками гуртків)) Васільєв Саша - випускник 2017 року, студент професійно-технічного училища, який опанував ази туризму на базі Северинівської ЗОШ (тоді ще І-ІІІ ступенів) під керівництвом Куценка Романа Леонідовича, та продовжив своє заняття й досяг успіхів завдяки Котькало Олексію Володимировичу. Даценко Ярослав - вихованець Філатова Ігора Миколайовича з Недригайлівського будинку дитячо-юнацької творчості. Масалітін Євген - колишній вихованець Мараховського С.О., керівника гуртка ОЦПО та РТМ. Пилипчук Саша - випускник 2016 року, наша гордість! Ще зі школи ПІлІпчук, як люблять його називати колеги по команді та друзі, був і є надійною підтримкою свого тренера - Котькало Олексія Володимировича, керівника фізкультурно-спортивного гуртка БДЮ на базі ОЗ Великочернеччинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів Сумської районної ради Сумської області. Провести занят ... Читать дальше »
Переглядів: 232 | Додав: natysya03 | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)